Over Baas Webdesign

De webdesigner voor zelfstandig ondernemers.

Ik ben er om zelfstandig ondernemers (of mensen die gewoon een heel leuk idee hebben) te helpen om zonder zorgen hun idee om te zetten in een fantastische website

brambaas vierkant

6 jaar WordPress ervaring.

Mijn uitgebreide WordPress ervaring zet ik in om een website te bouwen die er goed uitziet en makkelijk in gebruik is. 

20 + websites gebouwd.

Van eenvoudige websites tot webshops, ik heb ze allemaal gebouwd. Maar ook een nieuwe uitdaging ga ik niet uit de weg.

Expert in Elementor.

Elementor is de page builder waarmee ik websites bouw. Als Expert ken ik alle ins en outs. Hierdoor werk ik snel & doelgericht.

Ervaring waar jij op kunt bouwen.

Vanuit mijn eigen ervaring als zelfstandig ondernemer, weet ik hoe lastig het soms kan zijn. Je wilt eigenlijk alles zelf doen om de kosten laag te houden maar komt er ook achter dat dit ontzettend veel tijd en energie kost.

Met Baas Webdesign ben ik er voor ondernemers die het website deel graag uit handen willen geven, maar het wel fijn vinden om hierover goed op de hoogte te blijven. Met mijn vaste werkwijze specifiek gericht op zelfstandig Ondernemers help ik mijn klanten zonder zorgen van idee naar website.

Bram Baas

Jouw professionele webdesigner.

Dit ben ik, Bram Baas. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen. De jaren daarvoor werkte ik in verschillende online marketingrollen op het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam.

Naast mijn werk heb ik altijd hobbymatig websites gebouwd voor vrienden en familie. In 2019 heb ik besloten mijn creativiteit, oog voor detail, kennis van online marketing en ervaring met WordPress te bundelen en in te zetten als zelfstandig ondernemer. Sindsdien ontwikkel ik professionele WordPress websites met Elementor.

Mijn doel voor de komende jaren?

Baas Webdesign uitbouwen tot dé Webdesigner voor zelfstandig Ondernemers.

Halve Marathon voor
het Diabetes Fonds.

Naast websites bouwen ben ik gek op hardlopen. Daarom train ik om op 2 oktober 2021 de New York Mini Marathon te lopen. Dit is een hardloop evenement om geld op te halen voor het Diabetes Fonds. 

Naast het hardlopen zelf doneer ik voor elk website pakket dat ik verkoop  tussen 18 februari en 1 oktober 2021 tot € 100,- op mijn actiepagina van het Diabetes Fonds. 

Met mij samenwerken?

Plan vandaag nog geheel vrijblijvend een bel afspraak in, of laat je gegevens achter zodat ik snel contact met je opneem.