case haharecreatie sectie 1-v2

HahaRecreatie

Een beetje vakantie
al tijdens het boeken.

HaHaRecreatie is het bedrijf van Harm en Hannie uit Bruinehaar (Overijssel). Onder de naam HaHaRecreatie verhuren zij twee de Canadese vakantiebungalows the Lodge en the Base op een vakantiepark in Den Ham. 

het doel

Meer boekingen uit de website.

De vorige website van HaHaRecreatie was vooral bedoeld om mensen informatie te geven over hun mooie blokhutten. Boekingen kwamen hierbij voornamelijk binnen via Natuurhuisje of Micazu. Omdat hier flinke commissievergoedingen voor gevraagd worden vroeg Hannie mij of het ook mogelijk was om een website te bouwen waarbij de bezoekers direct kunnen boeken. We hebben ervoor gekozen om de knop om te boeken altijd zichtbaar te maken. Door middel van een boekingsformulier kunnen bezoekers nu rechtstreeks bij HaHaRecreatie boeken.

Wij zijn heel blij met Bram, hij heeft onze website helemaal opnieuw ontworpen. Nadat de website online was gegaan hebben we meer boekingen via onze website ontvangen. Dit scheelt veel provisie die we anders aan de boekingswebsites kwijt zijn.
– Hannie & Harm
HahaRecreatie
– Hannie & Harm
HahaRecreatie

Ook klaar voor een nieuwe website?

Plan vandaag nog geheel vrijblijvend een bel afspraak in, of laat je gegevens achter zodat ik snel contact met je opneem.